Geen producten (0)

U kunt kiezen uit meerdere mogelijkheden om bij ons te bestellen, wij bieden een klein deel van ons assortiment aan via de webshop (dit wordt geleidelijk aan uitgebreid in de toekomst). Per mail of per telefoon kan het gehele assortiment worden besteld en komen wij de producten desgewenst, gratis bezorgen bij een bestelling vanaf €25,00 in de omgeving van Winterswijk, Aalten, Groenlo en Lichtenvoorde. De bestelling wordt niet afgeleverd aan jongeren beneden de 18 jaar, jongeren tussen de 18 en 25 jaar dienen zich te legitimeren alvorens wij de bestelling kunnen afgeven.

Bij webshop bestellingen kunt u kiezen uit de volgende mogelijkheden:

Afhalen in de winkel

Gratis bezorging vanaf €25,00  in de omgeving van Winterswijk, Aalten, Groenlo en Lichtenvoorde

Verzending via FlesPakket vanaf €6,99 (pakket wordt alleen op het huisadres bezorgd en de bezorger vraagt om een handtekening), bij bestelling vanaf €100,00 is verzending Gratis. 

 

 

Retourneren kan via het herroepingsformulier, deze vindt u boven en onderaan de webpagina onder het kopje VOORWAARDEN, daar vindt u ook de voorwaarden i.v.m. het retour doen van de goederen. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Googleplus Facebook Twitter